SNOGHØJ

dk-flag   uk-flag

vimeologo

25.06 - 01.07.17​

MUSICAL FOR HELE FAMILIEN

Musikken høres. Projektørerne tændes. Og børn, mødre, fædre, unge, bedsteforældre og venner kommer ind på scenen i årets Snoghøj Familie Musical.

Kom til eventyrlige Snoghøj og vær med til at skabe årets Snoghøj-Musical sammen med professionelle undervisere i musicalperformance, sang, kor, koreografi, scenografi og instruktion. I løbet af ugen er der mulighed for at vælge - om man vil synge, danse, skabe scenografi, lyd og lys eller hjælpe til bag scenen. Der er opgaver til alle.

Ud over Musical er der også tid til andre oplevelser. Vi hygger, synger, og bader ved vores egen strand, fisker efter krabber, tænder bålet og laver snobrød, spiller guitar, går i sauna og meget, meget mere. Og der vil være god mulighed for at tegne, male, spille musik, lege

​Ideen med Snoghøj Musical er, at voksne, unge og børn får mulighed for at arbejde sammen om at skabe en forestilling og præsenterer den for et publikum i en tryg og rar højskoleramme. Det giver samtidig mulighed for at tale om hvad det er for en tid vi lever i, og hvordan det er at være barn, ung, voksen, ældre i 2017.

​Kurset er tilrettelagt, så alle aldre er meget velkomne. På familiekurser indkvarterer vi familier i samme værelse og børnene sover på madras på værelset eller hvis de vil på små sovesale med deres egen alders-gruppe. Vi har dyner og puder, men I bedes selv medbringe sengelinned. Sengelinned kan lejes for 75 K

PRIS​

​Voksen: 3.950 kr.

Barn: 1.700 kr.​

​Prisen for et barn gælder fra 2 til 15 år. Børn fra 0 til 1 år er gratis.

Tilmeldingen er gældende når vi har modtaget depositum.

Depositum pr. voksen kr. 1000.-

Depositum pr. barn kr. 500.-

Dette indbetales til Middelfart Sparekasse

Konto: 0757 3225 812 488

Husk at skrive navn og Kursusnavn på indbetalingen.

Højskolen Snoghøj

School Snoghøj

CVR: 39262819

Højskolevej 9

7000 Fredericia