SNOGHØJ

dk_flag   uk_flag

vimeologo

YOGA & MINDFULNESS ​16.07 - 22.07.2017  ALT OPTAGET - VI ER PÅBEGYNDT VENTELISTE

Kom i balance gennem Yoga og Mindfulness

​Forkæl dig selv med en uges fysiske og mentale øvelser, hvor der også er plads til velvære.  

Øg evnen til at forblive i balance i pressede situationer gennem en god kontakt til din krop og dit sind. 

Gennem yoga og mindfulness kommer du ned i tempo ved at træne nærvær, kropskontakt og bevidsthed. Øvelserne kan også bruges til at håndtere eller forebygge stress. 

Rekreative omgivelser

Vi har vores egen strand på skolen og skoven tæt på, og det sætter rammen for en dejlig uge helt nede i gear. Om formiddagen er der yoga på programmet, og om eftermiddagen træner vi mindfulness. Der vil vi arbejde med mindfulnesstræning, refleksionsøvelser og lidt baggrundsviden om metoden. Vi bruger naturen som et aktiv i undervisningen, men også udenfor det fastlagte program er der gode muligheder for at bade eller gå ture.

Du bestemmer selv, hvor lidt og hvor meget. Der vil også være mulighed for at få individuel vejledning, hvis du har brug for det.

Ved siden af det faste program er der en vifte af aktiviteter, du kan vælge at være en del af. Der er mulighed for at morgenbade, synge i kor, ro kajak, deltage i saunagus og meget mere.

Med skov og strand i baghaven er der mange muligheder for både at koble fra - både for den der gerne vil være i naturen og for den, der vil være mere aktiv. 

Om mindfulness

Mindfulness er en teknik, der kan hjælpe dig, hvis du allerede oplever stress, og vil kunne håndtere det eller blot ønsker at komme mere i balance. Med både meditative og fysiske øvelser får du forskellige værktøjer og teknikker til at forebygge og mindske stress. 

Reconnective Yoga

I yogaen arbejder vi igennem de fysiske øvelser og åndedrættet bevidst med at få mere kontakt med kroppen. Fysisk aktivitet og en god kontakt med kroppen kan være en vej til at opnå mere balance og grounding, særligt i situationer, hvor der er tryk på. 

I denne yogaform arbejder man både med vejrtrækning, styrke og stræk. Alt sammen for at skabe en større kontakt med sin krop, sit sind og ens ressourcer. ​

Hvem kan være med?

Kurset er for voksne - både for dig som er nybegynder og dig, der har prøvet yoga eller mindfulness før. 

Om underviserne:

Marcello Real har siden 1999 undervist i meditation og yoga og er grundlæggende optaget af mental sundhed. Marcello er desuden uddannet familieterapeut og har haft klienter i det meste af verden. 

Sunniva Høgsberg er en erfaren mindfulnesstræner, stressvejleder og coach. Hun har undervist både sundhedspersonale, skolelærere, stresssygemeldte og ledere i mindfulness. 

Praktisk

Pris: 3400 kr. inkluderer fuld forplejning. Tillæg for enkeltværelse: 500 kr.

Vi har dyner og puder, men I bedes selv medbringe sengelinned. Sengelinned kan lejes for 75 Kr.

Tilmeldingen er gældende når vi har modtaget depositum.

Depositum er kr. 1000.-

Dette indbetales til Middelfart Sparekasse.

Konto: 0757 3225 812 488

Husk at skrive navn og kursusnavn på indbetalingen

​Find os

Snoghøj ligger lige uden for Fredericia direkte ned til Lillebælt ca. 500 m fra den gamle Lillebæltsbro. Kommer du i bil via E20 tager du motorvejsfrakørslen Snoghøj/Fredericia syd og følger skiltene til Snoghøj. Kommer du med tog kan du tage bybus nr. 3 “Vejrmosegårds alle” fra Fredericia banegård. Bussen stopper ved højskolevej.

Højskolen Snoghøj
Højskolevej 9
7000 Fredericia

Højskolen Snoghøj

Højskolen Snoghøj

CVR: 39262819

​Højskolevej 9

7000 Fredericia